Support portal login

24/7 support

De ontwikkelingen in de ICT-wereld gaan snel. Data, voice en multimediale stromen raken steeds meer geïntegreerd en komen uit de cloud en moeten ook nog eens steeds vaker mobiel worden ontsloten. Dit maakt het onderhoud van uw ICT-systemen complexer. Outsourcing daarvan is dan niet een extra kostenpost, maar een slimme keuze: u kunt u volledig richten op uw corebusiness. U profiteert daarbij optimaal van de expertise van Sencit als gespecialiseerde ICT partner.

Support Portal
Als klant van Sencit kunt u een Members Only Card aanvragen. Die biedt vele voordelen. U kunt met deze card gebruikmaken van ons Support Portal. Al uw supportverzoeken kunt u daar online en 24 uur per dag indienen. Wij geven daaraan zo snel mogelijk gevolg. Verder kunt u op de Support Portal de voortgang volgen van lopende zaken zoals de verwerking van mutaties, de uitvoering van reparaties en het oplossen van storingen. Word klant en vraag nu uw Members Only Card aan.

Telefonisch
Bent u (nog) geen klant en wilt u toch gebruikmaken van de 24x7-support van Sencit? Dat kan. Belt u dan naar 088 – 7 999 800.

Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega