Support portal login

Consultancy

Diverse ontwikkelingen in de ICT-branche, het bedrijfsleven en de maatschappij als geheel maken een goede balans wenselijk tussen enerzijds uw bedrijfsdoelstellingen en ICT middelen en anderzijds een proactief beheer van uw geïntegreerde ICT-omgeving. Met onze consultancydiensten kunnen wij hierin een belangrijke meerwaarde bieden voor uw organisatie.

Ontwikkelingen
De technologische ontwikkelingen in de ICT-branche hebben geleid tot een verschuiving van hardware naar software. En ook van product naar dienst. Daarnaast zijn organisaties zich steeds meer bewust van het feit dat een goede multimediale bereikbaarheid een cruciale schakel is tussen organisatie en markt. Die markten veranderen snel. Ook de behoefte van uw klanten om met uw organisatie te communiceren is in beweging. Uw ICT landschap zal daarin flexibel mee moeten bewegen. U kunt zich in deze ontwikkelingen onderscheiden door prima bereikbaar te zijn voor uw klanten. Dat vereist een structurele afstemming tussen klant en leverancier. Dat vraagt ook om een platform dat flexibel kan gebruikmaken van conventionele en nieuwe functionaliteiten.

Toekomstgericht en kosteneffectief
Sencit kan een belangrijke meerwaarde bieden door onze expertise in de ICT-markt te vertalen naar toepassingsgebieden die specifiek zijn voor uw organisatie. Daarmee gaan wij veel verder dan een initiële en incidentele aanschaf van middelen. Wij werken met u aan een toekomstgericht en kosteneffectief concept, waarbij doelstelling, flexibiliteit en beheersbaarheid centraal staan. We doen dat op projectbasis of als uw interimmanager op het gebied van ICT- en voicediensten.

Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega