Support portal login

Dedicated blade server

Wilt u de vrijheid van één of meerdere geavanceerde Dedicated blade servers, zonder veel te investeren in eigen hardware? Dan is een Dedicated blade server van Sencit voor u de ideale oplossing. Met een Dedicated blade server hebt u alle vrijheid om zelf uw server te configureren en in te zetten naar wens. Een Dedicated blade server van Sencit levert topprestaties met een zuinig karakter. Zonder grote investeringen kunt u uw eigen servers beheren in onze datacentra.

Veel mogelijkheden

U kunt uw Dedicated blade server inzetten voor tal van doeleinden, van terminal server tot disaster-recovery. Met Hypervisor, software en licenties kunt u volledig zelf beheren. Daar hoeft u dus geen dubbele (beheers)kosten voor te maken. Wilt u uw Dedicated blade server voorzien van extra storage of redundantie, dan is dat mogelijk. Wij beschikken over redundante hardware, meerdere datacentrerlocaties en een onafhankelijk netwerk. Samen vinden wij de perfecte combinatie voor uw organisatie.

Een Dedicated Blade Server levert topprestaties met een zuinig karakter. Omdat deze zeer compact is en wordt geplaatst in een chassis, is hij erg zuinig in energieverbruik en rackspace. Uw Blade Server wordt aangesloten op een hoogwaardige verbinding met snelheden tot wel 10 Gbit. Dit vertaalt zich in hoge performance en ruimte voor veel dataverkeer. Met een Blade Server beschikt u dus over A-Klasse kwaliteit.

Geïnteresseerd? Sencit kijkt graag met u welke voordelen u kunt behalen met een Dedicated blade server.

Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega