Support portal login

Externe netwerken - WAN

Hebt u meerdere vestigingen? Werken uw medewerkers vaak thuis? Dan is het niet alleen van cruciaal belang dat uw connectiviteit uitstekend is, maar ook het hoogste niveau van veiligheid heeft. In geval van calamiteiten moeten de data goed beschermd zijn. Sencit realiseert voor u graag een virtueel privénetwerk, waarin we uw vestigingen en thuiswerkers aan elkaar kunnen koppelen. Sencit besteedt veel aandacht aan de veiligheid van de verbinding. We leveren uitgebreide firewall voorzieningen, die uw lokale netwerk betrouwbaar beschermt tegen een ruim scala aan internet-gevaren. Dankzij onze geavanceerde firewall oplossingen weet u zeker dat u alle gevaren buiten de deur houdt. Van spam tot spyware en van virussen tot trojans.

Gesimuleerd privénetwerk
Een IP Virtual Private Network (IP-VPN) is een gesimuleerd privénetwerk, gebouwd op basis van het internetprotocol (IP). Een IP-VPN is heel flexibel en wij kunnen de kwaliteit en betrouwbaarheid ervan garanderen.

IP-SEC
IP-SEC is een oplossing om de communicatie via internet te beveiligen. IP-SEC versleutelt onder meer het IP-pakket van elke communicatiesessie. Sencit gebruikt IP-SEC bij de beveiliging van datastromen. Dat kan zijn een stroom tussen meerdere systemen (hosts), tussen twee netwerken of van een host naar een netwerk.

MPLS
MPLS staat voor Multiprotocol Label Switching en geldt als een betrouwbare communicatietechnologie. MPLS maakt het mogelijk datastromen vanuit netwerken van verschillende vestigingen te scheiden. De identificatie van die stromen gebeurt op basis van toegevoegde labels. Met MPLS beschikt u over een eigen, virtueel gescheiden netwerk met een grote mate van betrouwbaarheid en veiligheid.

Monitoring
Om uw IP-VPN optimaal te laten functioneren, zullen wij uw netwerk 24x7 end-to-end pro actief monitoren. Wij leveren u zowel realtime als historisch performance gegevens op. Informeer bij ons naar de best passende oplossing voor uw situatie.

Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega