Support portal login

Informatiebeveiliging

Uw bedrijfskritische data zijn van levensbelang voor uw zakelijk succes. Daarom wilt u ze goed achter slot en grendel hebben en er toch dagelijks mee kunnen werken. Sencit biedt u verschillende mogelijkheden aan om op een werkbare manier uw datasecurity op orde te brengen en te houden.

Firewalls
Wij kunnen uw data beschermen met een (managed) firewall, waarbij u bepaalt hoe stringent uw datasecurity moet zijn, van basis tot professional. U kunt kiezen voor een dubbel uitgevoerde managed firewall. Maar ook voor eenzelfde soort firewall met zeer geavanceerde aanvullingen en alles daartussenin. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Antispam en antivirus
Sencit kan zowel uw inkomende als uitgaande e-mail beschermen door deze te scannen op spam en virussen. Bestaat er twijfel over een inkomende e-mail, dan wordt deze automatisch in quarantaine geplaatst. Kiest u ook voor bescherming van uw uitgaande e-mail, dan zorgt u ervoor dat u nooit ontvangers belast met geïnfecteerde e-mails. De mogelijkheid dat u op een blacklist terechtkomt en uw zaken niet meer via e-mail af kunt doen, wordt zo tot een minimum beperkt.

Bescherming remote access
Waar nodig kunnen wij LAN-omgevingen voorzien van een secure tunnel. Zo kan het zijn dat de LAN-omgeving van een vestiging onderdeel moet worden van een IP-VPN. Dat gebeurt dan op basis van internet via remote acces. De secure tunnel beschermt deze data-uitwisseling.

SSL-VPN
Sencit kan met een veilige SSL-verbinding ervoor zorgen dat gebruikers binnen uw organisatie probleemloos toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk. Wij integreren deze SSL-verbinding volledig in uw Active Directory-omgeving. Dit is met name een mobiele- en thuiswerkoplossing.

Informeer bij ons naar de oplossing die het best past bij uw situatie.

Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega