Support portal login

Interne netwerken - LAN

Een stabiel en snel netwerk is van cruciaal belang voor veel organisaties. Bedrijfsprocessen zijn vaak helemaal gedigitaliseerd. Om ze optimaal te kunnen benaderen, bewerken en op te slaan, hebt u een goed en betrouwbaar netwerk nodig. Draadloos of bekabeld. Wij bieden u het beste in beide werelden met onze netwerkoplossingen. Daarbij hebben wij datasecurity hoog in ons Sencit-vaandel staan.

Vergelijking
Van zowel draadloze netwerken als bekabelde netwerken zijn belangrijke voordelen te noemen. Zo biedt wireless u een optimale flexibiliteit en bewegingsvrijheid, terwijl u gebruikmaakt van uw netwerk. Een wired netwerk verzekert u van een grote betrouwbaarheid en zekerheid (reliability) van uw netwerk. Beide bieden u een optimale performance.

High-end performance
Sencit levert interne netwerken die u in staat stellen om snel en effectief applicaties te implementeren. Om veilig bedrijfskritische data te bewerken. Ook onze draadloze netwerken leveren een high-end performance dankzij de kwalitatief hoogwaardige accespoints. De verbinding met het interne netwerk moet gewoon goed zijn. Daarop zijn onze oplossingen gericht. Vraag Sencit naar de mogelijkheden in uw situatie.

Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega