Support portal login

Internet

Betrouwbaarheid en snelheid zijn cruciale factoren bij het gebruik van het internet. Sencit levert door heel Nederland hoogwaardige glasvezel- en DSL-verbindingen. Bij onze diensten leveren wij een router en firewall. Het beheer ervan verzorgen we volledig voor u middels onze managed service diensten. Via ons network operating center (NOC) hebben wij dan 24 x 7 inzage in de performance en de status van uw verbindingen. Geeft deze monitoring aan dat dat er een issue is, dan ondernemen we hierop direct actie en is een issue vaak al opgelost voordat u er hinder van ondervindt. Hieronder geven wij aan welke soorten internetverbinding wij kunnen leveren. Wij adviseren u graag over de verbinding die het beste past bij uw situatie.

Glasvezel

Verreweg de snelste manier om via het internet informatie te transporteren, is via glasvezel. Upstream en downstream zijn snelheden mogelijk tot maar liefst 10 gigabyte per seconde. Dat is heel snel informatie halen en brengen. De laatste jaren zijn duizenden kilometers glasvezel in Nederland aangelegd. Of ook uw organisatie al kan gebruikmaken van deze revolutionaire ontwikkeling, maakt de postcodecheck u snel duidelijk.

De hoge snelheden maken glasvezel onder meer zeer geschikt voor het combineren van verschillende (zware) toepassingen. Bijvoorbeeld internet, Voice over IP, elektronisch betalen, online back-up, remote applicatiebeheer, bedrijfsbeveiliging en het houden van een videoconference. U hoeft daarbij niet bang te zijn voor vertraging. Ook bij een maximaal gebruik van het glasvezelnetwerk, blijft een superieure performance gewaarborgd. Sencit garandeert een zeer hoge uptime, tot ruim 99,99%

VDSL

Maken medewerkers in uw organisatie intensief gebruik van het internet en hebt u niet de beschikking over glasvezel, dan adviseren wij een VDSL-verbinding. De downloadsnelheid bij VDSL (Very-high-bitrate Digital Subscriber Line) is hoger dan de uploadsnelheid. Zowel downloaden als uploaden gaat met VDSL aanzienlijk sneller dan met ADSL.

ADSL

ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) biedt net als VDSL een hogere downloadsnelheid dan uploadsnelheid. Alleen ligt die snelheid beduidend lager dan bij een VSDL-verbinding. De ADSL-verbinding is toereikend wanneer uw medewerkers hoofdzakelijk internet gebruiken om websites te bezoeken en e-mails te ontvangen en te versturen.

SDSL

SDSL (Symmetric Digital Subscriber Line) is een ander type verbinding dan VDSL en ADSL. Bij SDSL zijn de down- en uploadsnelheid aan elkaar gelijk (vandaar: symmetric). Dat verschil met VDSL of ADSL wordt belangrijk wanneer uw medewerkers bijvoorbeeld vaak remote digitale informatie binnen uw organisatie raadplegen. Wij adviseren ook een SDLS-verbinding wanneer u twee of meer vestigingen hebt die gebruikmaken van dezelfde databases en applicaties via een eigen netwerk.

Monitoring

Om uw internetverbinding optimaal te laten functioneren, zullen wij uw verbindingen 24x7 pro actief monitoren. Wij leveren u zowel realtime als historisch performance gegevens op.

Informeer bij ons naar de best passende oplossing voor uw situatie.

Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega