Support portal login

IPTV

IPTV is een innovatieve smart display oplossing, waarmee u waar dan ook het tv-programma kunt kijken dat op dat moment voor u relevant is. U hebt alleen een goede internetverbinding nodig en een IPTV-settopbox.

Informatieverstrekker
De betekenis van tv als informatieverstrekker voor uw organisatie wordt met IPTV vele malen groter dan bij conventioneel tv-gebruik via kabel of schotel. U hebt daarbij de keuze uit een gigantisch groot programma-aanbod. Afhankelijk van het door u gekozen pakket, kunt u kijken naar programma’s uit Europese landen of andere werelddelen. Dat maakt de informatierange van IPTV enorm veel breder dan van de gewone tv. De betekenis als informatievertrekker wordt navenant groter.

Settopbox
IPTV staat voor internetprotocol television. Beelden worden als IPTV-signalen via het internet getransporteerd. De decoder of settopbox vangt de beelden op en zet die om naar een tv-signaal op een scart- of HDMI-interface. Omdat IPTV relatief veel netwerkverkeer kan opleveren, is een snelle internetverbinding wenselijk.

Advies, levering, implementatie
Sencit is op de hoogte van de vele mogelijkheden die IPTV biedt. Wij adviseren u graag bij de keuze van de IPTV-settopbox die het beste past bij uw behoeften en wensen. Wanneer u uw keuze hebt gemaakt, zorgen wij voor de levering en de implementatie van IPTV in uw organisatie.

Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega