Support portal login

Narrowcasting

Narrowcasting is het door middel van audiovisuele displays benaderen van een of meer specifieke doelgroepen, op een specifieke plaats en op specifieke momenten. Hierbij wordt de content zo veel mogelijk op maat gemaakt voor de ontvanger. 

Uit de Cloud

De narrowcasting oplossing van Sencit is Cloud gebaseerd. Onze narrowcasting dienst is redundant uitgevoerd, zo hebben wij de contentserver verdeeld over meerdere datacenters in Nederland. De narrowcasting oplossing is zeer gebruiksvriendelijk, door middel van een wizard wordt u eenvoudig door de benodigde stappen geleid om zelf een professionele slideshow te kunnen maken. Wilt u het liever uitbesteden dan heeft Sencit een content team die op basis van aangeleverd materiaal in no-time een maatwerk slideshow creëert voor u.

Sencit levert u alle benodigdheden voor Narrowcasting en verzorgt de configuratie en implementatie van uw narrowcastingschermen op locatie. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op met Sencit.

Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega