Support portal login

Opleidingen

Sencit stelt de klant altijd centraal. Bij de keuze van een toepassing op een oplossing kijken wij samen met de klant naar diens behoefte aan ICT of unified communications. Heeft de klant zijn keuze gemaakt en is de oplossing of toepassing geïmplementeerd, dan is het belangrijk dat medewerkers zo snel mogelijk zorgeloos daarvan gebruik kunnen maken. In dat kader verzorgen wij trainingen en bieden wij ondersteuning.

Trainingen
Het trainingsaanbod van Sencit is vraaggestuurd. Hebt u uw telefooncentrale vervangen door Voice over IP, dan kunnen wij uw receptionistes-telefonistes trainen in het gebruik daarvan. Is uw ICT-omgeving ingrijpend gemoderniseerd, dan kunnen wij een training op maat verzorgen voor uw ICT-beheerder. Maakt u gebruik van nieuwe applicaties? Een gebruikerstraining na inbedrijfsstelling zorgt ervoor dat uw medewerkers heel snel de nieuwe applicatie kunnen benutten. Indien gewenst kunnen wij ook een training verzorgen vóórdat een toepassing in gebruik wordt genomen.

Ondersteuning
Het is tevens mogelijk om medewerkers te ondersteunen tijdens de livegang van een nieuw systeem. Hebben bijvoorbeeld uw receptionistes-telefonistes behoefte aan deskundige ondersteuning wanneer uw organisatie net over is gegaan op een nieuwe ICT toepassing, dan willen wij die ondersteuning graag bieden.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor opleidingen en ondersteuning? Vraag het aan uw projectmanager of neem contact met ons op.

Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega