Support portal login

Cloud

Sencit biedt public en private cloudoplossingen. Werken vanuit de cloud is het via het internet beschikbaar hebben van hardware, software en gegevens voor voice en data, deze kunnen snel, overal geleverd en bewerkt worden met een minimale beheerinspanning voor uw ICT organisatie. U rekent daarbij af op basis van werkelijk verbruik. 

Door gebruik te maken van de Sencit Cloudoplossingen kunt u snel vernieuwen en nieuwe technologie toepassen voor uw voice en data behoeften, zonder te hoeven investeren in eigen hardware en software. Sencit helpt u met het inrichten van Cloudplatformen, het migreren van on-premise omgevingen naar de Cloud en het operationeel managen van de Cloudomgeving. Sencit heeft datacenters in Nederland die  24x7 proactief gemonitord en beheerd worden. 

Sencit heeft veel Cloudexpertise en levert hoogwaardige, schaalbare cloudoplossingen voor onder andere Unified Communications, Workspace en Smartscreen. Daarnaast levert Sencit tal van andere cloudoplossingen. Meer weten over onze cloudoplossingen? Ga naar: 

Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega