Support portal login

SIP-trunking

Wilt u uw eigen telefooncentrale houden en toch gebruikmaken van de voordelen van Voice over IP? Dan kunt u kiezen voor een SIP-trunk. In uw organisatie verandert er ogenschijnlijk helemaal niets. Alleen is uw centrale op een veilige manier verbonden met een datanetwerk en niet meer met een traditionele telefoonlijn.

Besparing
Uw telefooncentrale is nog niet afgeschreven. Investeren in Voice over IP lijkt voor u dan niet aan de orde. Toch is dat een misvatting. U kunt met gebruikmaking van uw eigen centrale heel goed de voordelen benutten van Voice over IP. Dat doet u met SIP-trunking, hierdoor kunt u aanzienlijk kosten besparen en bent u voorbereid op de toekomst. En dat terwijl u gewoon gebruik blijft maken van uw telefooncentrale. Met een SIP trunk van Sencit kunt u ook uw beleverkeer afkopen en belt u flatfee naar alle vaste- en mobiele telefoonnummers binnen Nederland.

Capaciteit aanpassen
Maakt u via Sencit gebruik van SIP-trunking, dan betaalt u per gesprekskanaal en niet per bundel gesprekskanalen. Dat is in veel gevallen voordeliger. Daarnaast is het heel simpel om de capaciteit of te vergroten of te verkleinen. U hebt daardoor meer sturingsinstrumenten om uw telefoonverkeer te managen.

Oplossing die bij u past
Wilt u op afzienbare termijn uw telefooncentrale wel degelijk gaan vervangen? Informeer dan bij ons welke oplossing het beste bij uw situatie past: een Voice over IP-oplossing of een SIP-trunk-oplossing. Wij adviseren u graag.

Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega