Support portal login

Unified communications

Om uw organisatie beter bereikbaar, flexibeler en efficiënter te maken, is het van belang in uw communicatie zo min mogelijk gehinderd te worden door tijd, plaats en type device. Unified communications van Sencit biedt de mogelijkheden die u zoekt. Met Unified Communications van Sencit communiceert u slimmer, efficiënter en bovendien locatie onafhankelijk. Alle denkbare communicatiemiddelen, zoals telefonie, video, chat en presence hebben wij voor u gebundeld in één gebruiksvriendelijke oplossing. U creëert daarmee een stevige en toekomstgerichte communicatie-infrastructuur voor uw hele organisatie.

Hoge performance
Bellen, een videoconference organiseren, e-mailen, het online uitwisselen van data, in één oogopslag de beschikbaarheid van uw collega’s en samenwerkingspartners zien. Unitied communications van Sencit maakt al deze zaken mogelijk op elk moment en met het device van uw keuze. Flexibiliteit en een hoge performance zijn standaard. U bereikt de grootst mogelijke efficiency in alle vormen van communicatie.  

Eén oplossing
Met unified communications bundelen wij voor u alle vaste- en mobiele communicatiemiddelen in één slimme oplossing. Gebruikersvriendelijk en toekomstgericht. Separate software of applicaties zijn hiervoor niet meer nodig. Dankzij unified communications doet u meer in minder tijd. Geïnteresseerd? Sencit kijkt graag met u welke voordelen u kunt behalen uit unified communications.

Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega