Support portal login

Vast-mobiel

De integratie van de wereld van de spraak en de wereld van de data levert u alleen maar voordelen op. Door daarbij óók uw vaste telefonie en uw mobiele telefonie te integreren, kunt u nog sneller en flexibeler zakendoen. U bent bereikbaar op één nummer op zowel de vaste IP-telefoon als de mobiele telefoon. Wilt u zelf iemand bellen, dan maakt u de keuze met welk nummer – vast of mobiel – u uitbelt.   

Verregaande integratie
Het integreren van vaste en mobiele telefonie kan op verschillende manieren. Oplossingen variëren van doorschakelingen tot volledige integratie, waarbij de mobiele telefoon de telefoniefunctionaliteiten krijgen die voorheen alleen voorbehouden waren aan vaste IP-telefoons. De vast-mobiel integratie van Sencit is gebaseerd op een volledige integratie. Hiermee krijgen de mobiele gebruikers dezelfde functionaliteiten als de gebruikers met een vaste IP-telefoon. Met vast-mobiel van Sencit maakt u gebruik van een platform met Enterprise telefoniefunctionaliteiten. Met Sencit vast-mobiel bent u niet gebonden aan een mobiele provider. Wij leveren onze geïntegreerde oplossing op de hoogwaardige mobiele netwerken van de providers KPN, Vodafone en Tele-2.

Oplossing die bij u past
De integratie tussen vaste en mobiele telefonie is een aanvulling op Unified Communications of Voice over IP van Sencit. Voor iedere organisatie bieden wij  een passende oplossing en hebben wij verschillende abonnementsvormen samengesteld, zodat u het abonnement kunt kiezen dat het beste bij uw situatie past. Wilt u meer weten over onze vast-mobielintegratie? Vraag Sencit naar de mogelijkheden.

Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega