Support portal login

Voice over IP

Met Sencit Voice over IP bent u er zeker van dat uw organisatie optimaal gebruik maakt van de hedendaagse technologie. Met Voice over IP hebt u geen aparte telefonie infrastructuur meer nodig wat u per direct een besparing oplevert. Met Voice over IP van Sencit bent u ook nog eens veel voordeliger uit betreffende uw gesprekskosten ten opzichte van ISDN of PSTN. Hebt u meerdere vestigingen, dan bellen deze uiteraard onderling gratis. Voice over IP maakt het ook mogelijk om een verregaande integratie te realiseren van vaste en mobiele telefonie.

Telefonie als applicatie
Met Voice over IP wordt telefonie een applicatie op uw datanetwerk. Omdat u gebruikmaakt van een geïntegreerd netwerk, wordt ook het onderhoud en beheer efficiënter en eenvoudiger. En dat terwijl de mogelijkheden alleen maar ruimer worden.

Veel voordelen
Bij Voice over IP is een telefoonnummer gekoppeld aan een VoIP-account. De locatie van het VoIP-account is daarbij niet meer van belang. Een VoIP-toestel kan daarmee functioneren op iedere locatie waar het toestel verbinding heeft met het internet. Uw medewerkers kunnen een IP-telefoon overal aansluiten. Eenmaal ingeplugd, zijn de telefoons direct operationeel. Van werkplek wisselen levert dan ook geen enkel probleem meer op. Het aantal netwerkaansluitingen kunt u dankzij deze technologie reduceren met wel 50 procent.

Centrale receptie
Wanneer uw organisatie verschillende vestigingen heeft, kunt u ervoor kiezen om slechts een centrale receptie in te richten. Voice over IP maakt het mogelijk dat deze al uw vestigingen bedient. Het spraakverkeer tussen de vestigingen onderling is helemaal gratis.

Kostenreductie
Voice over IP levert u alleen maar voordelen op. U bespaart op personeelskosten, gesprekskosten, onderhoudskosten, beheerkosten. En dat terwijl de bereikbaarheid van u en uw medewerkers alleen maar toeneemt. Met Voice over IP van Sencit bent u goed voorbereid op de toekomst. Interesse? Vraag Sencit naar de mogelijkheden. Wij migreren uw huidige oplossing graag naar Voice over IP. In één keer of gefaseerd.

Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega