Support portal login

WebRTC

WebRTC van Sencit is een professionele oplossing voor bedrijfscommunicatie gebaseerd op de best beschikbare WebRTC technologie die geïntegreerde communicatie op uw website brengt. WebRTC (Web Real-Time Communication) is een opensourceprotocol. Dit protocol stelt softwareontwikkelaars in staat om web applicaties voor spraak- en videogesprekken en p2p-bestandsuitwisseling te bouwen.

Communiceren via de webbrowser
Met WebRTC van Sencit kan een bezoeker op uw website snel en eenvoudig communiceren met de medewerkers in uw organisatie via chat, audio- en beeld-belgesprekken, bureaublad delen en bestanden versturen. En dat alles met één klik.

Naast alle beschikbare telefonie- en Unified Communications functies levert de integratie van WebRTC op uw website veel  voordelen en mogelijkheden op zoals:

  • Op elk gewenst device real time toegang tot gebruikersinformatie
  • Een chat of videoconferentie starten met meerdere gebruikers in 1 klik
  • Device en locatie onafhankelijk
  • Bepaal zelf welke informatie zichtbaar moet zijn van uw medewerkers: foto van de call agent, aanwezigheidsinformatie, geolocatie
  • Bepaal of een externe gebruiker een autorisatie moet doorlopen of direct contact mag leggen met uw medewerkers.
  • Gebruik WebRTC in elk formulier: opgenomen op de contactpagina op uw website met een ContactMe knop, HTML handtekening met een Chat/Bellen knop, een widget die openstaat zolang de bezoeker op de website rondkijkt.

Toegevoegde waarde
Met WebRTC van Sencit integreren wij voor u alle beschikbare communicatiemiddelen in uw website, gebruikersvriendelijk en toekomstgericht. Separate software of applicaties zijn hiervoor niet meer nodig, we leveren een volledig op cloud gebaseerde, geïntegreerde communicatie oplossing voor uw organisatie. Geïnteresseerd? Neemt u dan contact met  ons op en we vertellen u graag over de uitgebreide mogelijkheden en toepassingen voor uw organisatie.Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega