Support portal login

Wie wij zijn

Gedreven professionals

Een eigentijdse en adequate communicatie-infrastructuur is essentieel voor elke organisatie. Denk aan ICT en unified communications. Juist dáár ligt onze grote passie. Wij bieden toegevoegde waarde aan uw organisatie door de beste en de meest passende ICT oplossingen in te zetten. Door zo de collaboration te optimaliseren. Wij willen op deze manier bijdragen aan uw bedrijfsontwikkeling. Die gedrevenheid vindt u terug in onze adviezen, in onze implementatie en in het door ons gepleegde onderhoud. In alle gevallen staat de klant bij Sencit centraal.

 

Betrokken professionals

De klant centraal stellen impliceert een grote mate van betrokkenheid. Sencit neemt u bij de hand in uw zoektocht naar oplossingen die uw communicatie-infrastructuur optimaliseren. Wij creëren daartoe een zo goed mogelijk beeld van uw organisatie. Als onafhankelijke leverancier ondersteunt Sencit u door innovaties te laten zien die hun waarde al hebben bewezen. Producten die passen bij uw vraag. Sencit gaat graag met u een strategisch partnership aan. Sales? Natuurlijk verkopen wij graag. Maar alleen wanneer dat uw organisatie werkelijk toegevoegde waarde geeft.

 

Persoonlijke professionals

In onze betrokkenheid laten we ook zien hoe belangrijk wij een persoonlijke benadering van de klant vinden. Wij willen weten wat hem drijft. Hoe hij de ontwikkeling van zijn organisatie ziet. Welke rol hij daarin zelf geeft aan ICT en unified communications. Alleen zo kunnen wij een strategische partner worden.

 

Flexibele professionals

Wij gaan graag met onze klanten een strategisch partnership aan. Wij zijn flexibel in onze dienstverlening. U bepaalt welke elementen u afneemt van onze all-in-one solution Sencit Blue. U geeft aan wanneer u extra elementen toe wilt voegen. Wanneer u op of af wilt schalen. Wij kunnen u daarin snel van dienst zijn en leveren oplossingen op maat.Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega